Diferența dintre hoteluri și moteluri

0
434

Diferența dintre hoteluri și moteluriDiferența dintre hoteluri și moteluri

Se recomandă cu fermitate ca atunci când intenționați să călătoriți în vacanță sau din orice alt motiv, să adunați informații despre unele facilități de cazare, cum ar fi motelurile și hotelurile.

Deși ambele au aceeași vocație (călători primitori pentru a le oferi cazare), acestea diferă în multe privințe.

„Motel” este o expresie americană care provine din fuziunea cuvintelor”motor ” și”hotel”. Este un concept de cazare american utilizat pe scară largă, care se referă la o facilitate de cazare situat în apropiere de o autostradă mare. În designul său tradițional, motelul este o clădire unică cu camere (la parter sau pe unul sau mai multe etaje), toate cu fața la parcarea proprietății. Unele moteluri nu au o recepție și costul cazării este mult mai atractiv decât cel al unui hotel. Unii chiar oferă micul dejun. Camerele pot fi după cum urmează: unul sau mai multe paturi, un televizor, un frigider, un cuptor cu microunde, o baie, etc. camerele pot varia în funcție de motel.

Diferența dintre hoteluri și moteluriHotelul este o unitate care oferă un serviciu de cazare turistică plătit în diferite module pentru o perioadă mai scurtă sau mai scurtă. În plus față de cazare, hoteluri în funcție de poziția lor pot oferi alte servicii, cum ar fi catering, transport, precum și utilizarea de facilități, cum ar fi piscina, saună, teren de tenis, sala de conferințe, etc.camerele de hotel sunt mult mai confortabile decât motelurile. În funcție de hotel în picioare, puteți găsi mai multe mobilier și un pat confortabil, o baie adiacente, aer condiționat, telefon, ceas deșteptător, televizor, internet de mare viteză, mini bar, care de multe ori include un frigider cu băuturi și gustări (pentru a fi plătit la check-out), tot ce ai nevoie pentru a face un ceai, și, uneori, mult mai mult.

Să faci o cameră de hotel mai romantică

Camera de hotel oferă un cadru foarte atractiv pentru o seară romantică, mult mai confortabil și, de asemenea, surprinzător. Dar fiecare noapte romantică merită o atingere personală și mult efort. Deci, aici sunt câteva idei pentru a face o cameră de hotel mai romantic :

În primul rând, trebuie să se gândească la rezervare în avans sau de a merge acolo mai devreme, în scopul de a avea timp să-l personalizeze și să-l facă mai potrivite pentru gusturile tale. Adu flori pe care le vei organiza în oalele camerei. Trandafiri sau alte flori în funcție de preferințele dumneavoastră.

Petale de trandafir: pat impresionant de petale de trandafir, plăcut și cald, care salută pe cel iubit de la început. Am putea să punem și pe pat. Ai grijă cu petalele Regale de trandafir, nu uita să protejezi patul de o pătură romantică.

Să faci o cameră de hotel mai romanticăLuminile strălucitoare nu rimează cu romantism. Pentru a remedia acest lucru, opriți toate luminile și a pus lumânări în locații strategice, evitând riscul de foc. Sau să folosești lumânări de baterie. Alege lumânări parfumate și colorate pentru ocazie.

Iluminat: pentru cei care nu le plac lumânările, aveți posibilitatea de a oferi lumânări colorate pentru a acoperi și Sita lumina de la luminile de noapte.

Muzica: boxe portabile care vă puteți conecta iPod-ul sau telefonul ar fi ideal, permițându-vă pentru a transmite melodiile preferate în cameră, de preferință, muzică în surdină.

Cuvinte de dragoste: aceste cuvinte sincere, pe o carte mică pentru a pune pe pat sau pe noptieră lângă un buchet de flori. O atingere gânditoare care va completa atmosfera romantică pe care ți-ai dat osteneala să o inventezi.

În plus: nu uita că cea mai importantă parte a nopții ești tu, așa că nu uita să porți un costum adaptat ocaziei. Dacă este necesar, puteți aduce propria foaie de satin pentru a personaliza lenjerie de pat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here